Karadeniz doğalgazı ne zaman evlerde olacak? EYT ne zaman açıklanıyor?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Karadeniz’deki yeni doğal gaz rezervi müjdesinin ayrıntılarını, EYT düzenlemesindeki yaş şartı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye harekatına ilişkin dikkat çeken mesajının şifrelerini, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meral Akşener’in ‘Saraçhane için izin aldı diyeni çarpanım’ sözlerine ilk yanıtı ile çoklu aday sinyalini ve PKK yandaşlarının Paris'teki saldırılarını ile Macron'un açıklamalarını masaya yatırdı.

‘’15 YILLIK DOĞALGAZ İHTİYACIMIZI SADECE KENDİ KARADENİZ'DEKİ KAYNAKLARIMIZDAN KARŞILAYABİLECEK NOKTADAYIZ’

Bozkurt, ‘’Karadeniz'de keşfedilen gaz rezervimiz 710 milyar metreküpe ulaştı. Doğalgaz tüketiminin önemli bölümü üretim süreçlerinde ekonomide, ticarette ve ihracatta kullanılıyor. 15 yıllık doğalgaz ihtiyacımızı sadece kendi Karadeniz'deki kaynaklarımızdan karşılayabilecek duruma geldik. Alman otomotiv devine üretim yapan bir alman firması Türk firmasına gelerek 'Enerjisizlikten dolayı ciddi sıkıntılar var, üretim durma noktasına geldi. Siz üretir misiniz?' dedi. Karadeniz'deki yeni doğalgaz keşfi Türkiye'ye uzun vadede katkı yapacak. Bize Musul ve Kerkük'ü kaybettirerek petrol yüzyılını ıskalattılar.

‘’RUSYA VE SURİYE İLE SURİYE'DEKİ TERÖR VARLIĞININ TAMAMEN İMHASINA YÖNELİK GENİŞ KAPSAMLI BİR PLAN ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik açıklamasının ABD'ye ve Şam'a uzanan boyutları var. Örgütün tamamen imha edilmesine dikkat çekiyor. Terör örgütünün Rakka, Deyrizor hattı dahil olmak üzere teröristlerin bulunduğu her hattın imhası yapılacak. PKK terör örgütü için artık sonun başlangıcı olacak. Bölgede Rusya, Suriye ve Şam ile koordine çok önemli. Rusya ve Suriye ile Suriye'deki terör varlığının tamamen imhasına yönelik geniş kapsamlı bir plan üzerinde çalışılıyor.

‘’KILIÇDAROĞLU'NA ÖYLE BİR OYUN KURULDU Kİ, KENDİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN SIRTINDAN HANÇERLENDİ’’

Akşener'in olanlardan olumsuz etkinlendiğini ve psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Kılıçdaroğlu bu mücadeleden galip çıktı. Kılıçdaroğlu'na öyle bir oyun kuruldu ki, kendi arkadaşları tarafından sırtından hançerlendi.

''SARAÇHANE'DE TOPLANAN KİTLE BİRİLERİ TARAFINDAN YÖNLENDİRİLDİ''

Kılıçdaroğlu'nun sözleri 'Masanın babası benim, itidali ben sağlıyorum' havasında bir açıklamaydı. Akşener'in stratejisine giden yoldaki taktiklerine karşı Kılıçdaroğlu galip geldi, İmamoğlu da susmak zorunda kaldı. Saraçhane'de toplanan kitle birileri tarafından yönlendirilen bir kitleydi.'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu! ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI! Patnos Belediyesi'ne ait araçlar parçalanarak hurdacılara satılmış! Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!