Kar Türkiye'nin büyük kısmı için geri geliyor

Gelen son dakika haberine göre; geçtiğimiz hafta sonu yurt genelinde etkili olan kar yağışı önümüzdeki günlerde yeniden Türkiye'ye geliyor. Meteoroloji'nin haftalık hava durumu raporlarına göre kar yağışı geldiğinde sadece doğuda bir kaç il hariç tamamını etkileyecek. İstanbul'da aynı süreçte yoğun kar yağışı alacak. Bu arada Meteoroloji'den 10 il için de turuncu kodlu uyarı geldi. Meteoroloji ayrıca "kar, buzlanma ve don" için de uyardı.

Geçtiğimiz cuma günü başlayan ve tüm Türkiye'yi hafta sonu etkisine alan kar yağışı ve soğuk hava birkaç gün içinde geri dönüyor. Özellikle Meteoroloji İstanbul ile Türkiye'nin büyük bir bölümü için 5 günlük tahmin raporunda kar yağışı için yeni tarihi verdi.

Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu! 23 Nisan mesajları! Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! "Ali Koç tarihin en kötü Fenerbahçe başkanı olarak anılmaya aday!"