Kanye West'in 4 çocuğunun annesi Kim Kardashian'a ödeyeceği nafaka ücreti belli oldu

2014’te nikah masasına oturan 41 yaşındaki dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve 45 yaşındaki Amerikalı rapçi Kanye West 2 yıldır boşanmak için uğraşıyordu. Mahkemeye sunulan belgelere göre mal paylaşımı ve çocuklarının vesayeti sorunları çözüme kavuştu.

Kim Kardashian 8 yıl evli kaldığı Kanye West’e 2 yıl önce boşanma davası açmıştı. Her iki taraf da geçen Mart ayında hukuki açıdan bekar ilan edilmiş ve Kardashian, 'West' soyadını kullanmayı bırakmıştı. Mahkemeye sunulan belgelere göre mal paylaşımı ve çocuklarının vesayeti sorunları çözüme kavuştu.

KARDASHİAN'A AYLIK 200 BİN DOLAR NAFAKA ÖDEYECEK

Rap yıldızı Kanye West, boşanma anlaşması uyarınca Kim Kardashian’a çocuk bakımı için aylık 200 bin dolar (Yaklaşık 4 milyon TL) nafaka ödeyecek. Adını resmen değiştirip Ye yapan West ve Kardashian çocuklarının vesayetini de paylaşacak.

Mahkemeye sunulan belgelere göre mal paylaşımı ve çocuklarının vesayeti sorunları çözüme kavuştu. Belgelere göre taraflar çocukları hakkında büyük kararlar vermeden önce birbirlerine danışacaklar.

ÇOCUKLARIN MASRAFLARI BÖLÜŞÜLECEK


Çocukların güvenlik, okul ve üniversite masrafları paylaşılacak. Buna ek olarak Kanye West, aylık 200 bin dolarlık çocuk desteği ödemesi yapacak. Kanye West, anlaşmaya göre 4 çocuğunun eğitim ve güvenlik masraflarının yüzde 50'sinden sorumlu olacak.

Çiftin 9 yaşında North, 6 yaşında Saint, 4 yaşında Chicago ve 3 yaşında Psalm adında toplam 4 çocuğu var.

Deprem bölgesinde hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor! Bakan Tekin: Öğretmen atama sayısında uzlaştık! İsrail'in kalleş saldırısı: Filistin Kızılayı binası yakınları vuruldu
Sonraki Haber