Kanunsuz Topraklar Hangi Kanalda? Kanunsuz Topraklar saat kaçta başlıyor?

Kanunsuz Topraklar hangi kanalda merak ediliyor. Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in rol aldığı dizi bir madencinin mücadelesini ekrana getiriyor. Her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelen Kanunsuz Topraklar saat kaçta başlıyor?

Kanunsuz Topraklar Hangi Kanalda? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Kanunsuz Topraklar dizisinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyor. Senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı Kanunsuz Topraklar hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

KANUNSUZ TOPRAKLAR HANGİ KANALDA?

Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya gibi isimlerin yer aldığı Kanunsuz Topraklar Fox TV'de ekrana geliyor. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kanunsuz Topraklar dizisinin başlama saati ise 20:00.

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU

1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut, kardeşleri ve anne-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır.

Öte yandan Kanunsuz Topraklar nerede çekiliyor sorusu da merak ediliyor. Çarşamba akşamları yeni bölümü ekrana gelen Kanunsuz Topraklar Zonguldak'ta çekiliyor.

MSB duyurdu! Terör örgütüne darbe üzerine darbe! İşçileri taşıyan fabrika servisi devrildi, çok sayıda yaralı var "Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gasp edilmiştir! Uydurma bir penaltı"
Sonraki Haber