Kanunsuz Topraklar dünyaca ünlü dizinin uyarlaması çıktı! İzleyici çok şaşıracak! İşte O dizi!

Fox Tv'de yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Esra Bilgiç ile Uğur Güneş'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi ilk bölümleriyle dikkat çekti. Dizinin uyarlama olduğu konusunda çeşitli iddialar ortaya atılsa da ne yapımcılar ne de kanalda bu konuyla ilgili bilgi verilmedi. Ancak bugün sosyal medyada konunyla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Kanunsuz Topraklar dizisi ilk bölümleriyle Fox Tv'de görücüye çıktı. 1930'lu yıllarda Zonguldak'ta geçen hikayesiyle daha başlamadan ilgi çeken ve başrollerini Esra Bilgiç ile Uğur Güneş'in paylaştığı Kanunsuz Topraklar dünyaca ünlü diziden uyarlama çıktı.

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri ile aynı gün yayınlanan ve bu yüzden reytinglerde 3. sırada kalan dizi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla da ilgi çekti. Bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar'da oyuncu en çok konuşulan konulardan birisi de oyuncuların giydiği kostümlerdi.

Dönemin ruhuna uygun dikilen kostümler özellikle Esra Bilgiç ile birlikte daha çok merak edilir oldu.

KANUNSUZ TOPRAKLAR DÜNYACA ÜNLÜ DİZİDEN UYARLAMA ÇIKTI!

Zonguldak'ta geçen hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Kanunsuz Topraklar Netfilix dizisi when the calls heart'tan uyarlama çıktı. 6 sezondur Netflix'te devam eden ve Türkçe'ye "Kalp Çağrısı" olarak çevrilen when the calls heart, 1910'lar Amerikasında geçen hikayesiyle ilgi çekmişti.

19 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Oğuz Murat Aci'nin öldüğü kazanın tek tutuklusu hakkında karar! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar
Sonraki Haber