Kanunsuz Topraklar 8. bölümde Ali Gelik hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıkıyor! Gülfem'den tokat!

Gülfem Ali Gelik'in yüzüne karşı acımasız hamlesini yapıyor. Fox Tv dizisi Kanunsuz Topraklar'ın 8. bölümünde gerçekler su yüzüne çıkıyor. Annesinin yanına koşan Ali Gelik'in boşluğunda Davut ve Gülfem omuz omuza veriyor.

Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in olduğu ve Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Kanunsuz Topraklar 8. bölümü ile yine heyecanlı anlara sahne oluyor. 24 Kasım akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanacak Kanunsuz Topraklar yeni bölümünde neler olacak?

ALİ GELİK HAKKINDA ŞAŞIRTAN GERÇEK ORTAYA ÇIKIYOR!

Maden Mahallesi'ni koşarak terk eden Ali Gelik soluğu Bolu'daki annesinin yanında alıyor. Celal ve Fatma Ana'ya ettiği eziyetleri gören Gülfem onun karşısına dikilir ve acımasız hamlesini yapar.

"Sen annesinin bile sevmediği bir evlatsın" diyerek Ali Gelik'i tokatlayan Gülfem Malik Beyin yokluğunda madenin başına geçer. Ancak Gülfem'in gelişi madenciler tarafından hoş karşılanmaz.

Ama Gülfem'in yanında her zaman olduğu gibi Davut vardır. Onu yalnız bırakmayacak, yaşadığı her zorlukta düşmemesi için elinden tutacaktır. Paşazade Madenciliğin zor günler yaşadığını öğrenen ve onu haince ele geçirmeye çalışan Ali Gelik’e karşı omuz omuza, nefes nefese savaşacaktır iki aşık…

Fenerbahçe - Olympiakos | İlk yarı oynanıyor Tokat Sulusaray'da bir deprem daha meydana geldi! Sulusaray'da evlerine girmeyen vatandaşların bekleyişi sürüyor
Sonraki Haber