Kanter, kötü kariyerini iftiraların arkasına gizlemeye çalışıyor

NBA'de forma giyen ve son zamanlarda sergilediği başarısız performansıyla kariyerinde düşüşe geçen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter her fırsatta Türkiye’ye saldırmaya devam ediyor. İşte kariyerindeki başarısızlığı Türkiye üzerinden gölgelemeye çalışan Kanter'in Ayasofya Camii'den Yunanistan'a kadar skandal açıklamaları...

Amerika’nın Portland Trail Blazers kulübünde oynayan 28 yaşındaki Enes Kanter, Türkiye’de FETÖ firarisi olarak aranıyor. FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in manevi oğlu olarak bilinen basketbolcu Enes Kanter her fırsatta Türkiye’ye saldırmaya devam ediyor. İşte dünyanın en zengin ailesi olarak kabul edilen Rockefeller'ların torunu Ariana Rockefeller ile aşk yaşayan Kanter’in skandal Türkiye çıkışları...

TÜRKİYE’Yİ AKDENİZ'DE İŞGALCİ OLARAK TANIMLIYOR!

"Erdoğan ve Türkiye rejiminin Yunanistan’a saygısı yok" diyen Kanter, özellikle geçen yaz aylarında Akdeniz’de doğal gaz ve petrol araştırmaları yaptığı için Türkiye’yi işgalci olarak tanımladı. FETÖ’cü Enes Kanter bir başka konuşmasında da, "Erdoğan ve rejimi durdurulmalı ve uluslararası kuvvetlerin buna öncülük yapması gerekli." ifadelerini kullandı.

Türkiye düşmanlığı ile Amerika’da tutunmaya çalışan Kanter, "Ayasofya’yı cami olarak açmak diğer kültürlere ve dinlere saygısızlıktır." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kanter, "Yunanistan halkına ve TV'lerine bana söz verdiğiniz için ve Türkiye rejiminden kaçan insanlara (yani firari FETÖ'cülere) kucak açtıkları için teşekkür ederim." dedi.

"ERMENİ SOYKIRIMI OLDUĞUNA İNANIYORUM!"

NBA’da başarısız olunca adından söz ettirmek için Rockefeller'ların torunu Ariana Rockefeller ile aşk yaşadığını medyaya duyuran Kanter, sözde "Ermeni soykırımın olduğuna inanıyorum." ifadelerinin yanı sıra "FETÖ’nün dersanelerinin kapanmasını saygısızca buluyorum." diyerek kendine destek bulmaya çalıştı.

DARBECİLERİ EZİLEN TARAF GİBİ GÖSTERİYOR!

Yunanistan, İsveç ve ABD basınına açıklama yapan Enes Kanter, terör destekçisi FETÖ’yü ve destek verenleri 15 Temmuz 2016’da kanlı darbe girişimi sırasında şehit olan ve yaralanları görmezden gelerek ezilen taraf olarak gösteriyor. Firari Enes Kanter, yaptığı bir başka açıklamasında da FETÖ’cüleri sözde laik ve Atatürk yanlısı gibi anlatıyor.

Federasyondan tarihi karar! Hakemler yalan makinesine bağlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Ciddi yaptırımlar gelecek!
Sonraki Haber