Kansere yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy, takipçilerinin sorularını yanıtladı!

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi "Arka Sokaklar"da 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, geçtiğimiz ay lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedavi süreci başlayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy, bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını ve tedavi sürecinin başladığını duyurmuştu. Zor günleri atlatacağına dair büyük bir inancı olduğunu söyleyen ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

"ESKİDEN TAKINTILI BİR İNSANDIM"

Hastalık sonrası bir takım tecrübeler edindiğini söyleyen Aksoy, 'Hastalık sonrası hayata bakış açın değişti mi, adapte oldun mu?' sorusuna 'eskiden daha takıntı her şeyi problem eden bir insandım artık çözemeyeceği sorunlar üzerine çok durmuyorum hayatı akışına bırakıyorum adapte oldum diyebilirim' şeklinde cevap verdi.

"ALLAH'IN İZNİYLE SETLERE DÖNECEĞİM"

"Oyunculuk serüvenin devam edecek mi, tedavi ne kadar sürecek, kendini nasıl hissediyorsun, ümitsizliğe kapıldın mı?" sorularını da yanıtlayan Aksoy şunları söyledi:

"Bu hastalığı bir atlatayım ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah...
Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kilo alacağım toplamda ağustosun sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah'ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim.

Dostlarım, sizlerin sevgisi sayesinde duaları sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan mutlu ediyor.
Dostum hiç ümitsizliğe kapılmadım hastalığı araştırmadım bile… Daha önünde başaracak çok hedeflerim, hayallerim var… O yüzden umurumda bile değil! Sadece kendime dikkat ediyorum."

Üsküdar'da öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyata boykot yarın başlıyor! Deprem nedeniyle üniversitede ara sınavlar ertelendi
Sonraki Haber