Kanada'da insanlar soğuktan ölüyor!

Kanada'nın Vancouver kentinde yoğun kar yağışı nedeniyle sokakta donan insanların videosu sosyal medyada viral oldu. Kanada'daki dondurucu soğuklar nedeniyle 43 kişi hayatını kaybetti.

Kanada'nın Vancouver kentinde çekilen görüntüler şaşkınlık yarattı.Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle sokakta donan insanların görüntüsü dikkat çekti. Hava sıcaklığının eksilere düşmesi nedeniyle birçok kişi hayatını kaybetti.

HAVA SICAKLIĞI EKSİ 43 DERECEYE DÜŞTÜ

Geçtiğimiz cuma gününden bu yana Kuzey Amerika’yı etkisi altına alan soğuk hava dalgası sonrası ABD ve Kanada’da hava sıcaklığı eksi 43 dereceye kadar düşerken, ABD’de 63, Kanada’da ise 4 kişinin aşırı soğuklar ve trafik kazaları nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

tv100 yazarı Fuat Uğur, görüntüleri paylaşarak ''Aşağıdaki görüntü bir cennet ülkesi Kanada'dan. İnsan hakları şeytanı Kızılderili ve Eskimo soykırımcısı Kanada'nın Vancouver kentinin sokakları böyle görünüyor. Kanada hükümeti eski havalandırmayla onları doğrudan katletmiyor ama dondurarak öldürüyor.'' ifadelerini kullandı.

 
19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! CHP'deki 'liyakatli' atamalarda bugün: O kadrolaşma ifşa oldu... Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı!
Sonraki Haber