Kadın ziyaretçi kadın görevliye tokat attı

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kadın güvenlik görevlisi, hasta yakınlarını, koronavirüs tedbirleri nedeniyle sadece bir kişinin ziyaret edebileceğini söyleyince saldırıya uğradı. Kadın görevliye tokat atan kişi de bir kadındı. O anlar hastanenin güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

This browser does not support the video element.

Skandal olay, öğle saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşandı.

Acil servis girişinde görev yapan kadın güvenlik görevlisi İnci Kurtoğlu, tedavi gören bir kişiyi ziyarete gelenlere hastanın yanına bir kişinin gidebileceğini söyledi.

Hasta yakınları bunun sebebini sorunca, kadın görevli hastane yönetiminin koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğunluğu azaltmak için ziyaretçi kısıtlaması yaptığını anlattı.

Ancak tam bu sırada yanına gelen E.Ç. isimli bir kadın Kurtoğlu'na tokat attı.

Bu tokatın ardından ortalık karıştı. Kavganın büyümesi üzerine hastanenin diğer güvenlik görevlileri gelerek tarafları ayırdı.

Saldırı ve sonrasında yaşananlar  ise hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İnci Kurtoğlu'nun şikayeti üzerine olay yerine gelen polis ekipleri E.Ç.nin ifadesini aldı.

MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi