Kadın ve erkek katillerin birbirinden farkı nedir?

Penn State Üniversitesi'nde evrim psikoloğu olan bir uzman tarafından yürütülen yeni bir araştırmaya göre kadın ve erkek katiller birbirinden kolayca ayırt edilebiliyor. Erkekler tanımadıkları kişileri öldürürken kadın seri katiller ise çevresindeki insanları seçiyor. İşte o ilginç araştırma...

Erkek seri katiller, kurbanlarını 'avlamak' için genellikle hiç tanımadıkları insanları takip ederek ve iz sürerek ilerlerken; kadın seri katiller 'toplayıcılar' olarak çevrelerindeki tanıdıkları kişiler arasından kurbanlarını ararlar. 

Penn State'den Doçent Doktor Marissa Harrison konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Eğer bir cinayet herhangi bir bilinen şüpheli olmadan işlenmediyse, suçu işleyenin nasıl biri olabileceği konusunda bir profil oluşturmak için suça dair bazı detayları kullanabilirsiniz. Bu nedenle eğer erkeklerin bir suçu belli bir yolla işlemesi olasıysa ve kadınların da diğer suçları işlemesi daha olasıysa, bu araştırma soruşturmayı yapanların doğru bir yolda ilerlemesini sağlayabilir."

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar?