Kadın cinayetine akıl almaz savunma: Erkek gibi güçlüydü...

Bursa'da 30 yaşındaki Nazan Kırkgöz adlı kadını tabanca ile 2 kurşunla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yusuf Mıcık'ın yargılanmasına başlandı. Savcının müebbet hapsini talep ettiği sanık olayın kazayla yaşandığını ileri sürdü. Elindeki tabancanın Kırkgöz ile yaşadıkları arbede sırasında ateş aldığını öne süren Mıcık, "Olay tamamen kazara gerçekleşmiştir. Bayan bir erkek gibi güçlü kuvvetliydi" diye konuştu.

Nazan Kırkgöz'ün ölümüyle sonuçlanan olay geçtiğimiz yıl haziran ayında, Bursa Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana geldi.

Maktul Nazan Kırkgöz, otomobiline bindiği Yusuf Mıcık'la iddiaya göre para karşılığı ilişki için anlaştı ve boş bir araziye gitmesini söyledi. İkili araçla boş araziye geldi.

Ancak Yusuf Mıcık, kadına boş arazide ilişkiye girmek istemediğini söyledi. İddiaya göre Kırkgöz, Mıcık'ın otomobilindeki cep telefonunu alıp, kaçmaya çalıştı.

Yusuf Mıcık da belinden çıkardığı tabancayla Nazan Kırkgöz’e ateş etti. Kırkgöz, Mıcık'ın tabancasından çıkan kurşunlarla karnından ve göğsünden vuruldu.

Aldığı yaralarla yere düşün Kırkgöz yere düşerken, Mıcık, otomobiliyle olay yerinden kaçtı. 

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Kırkgöz’ün cansız bedeniyle karşılaştı. Cinayetin ardından araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki 70 güvenlik kamerasını incelenmesi sonucunda şüphelinin kimliğini tespit etti.

Takibe alınan Mıcık, saklanmak için gittiği arkadaşının evinin girişinde yakalanarak, gözaltına alındı. Mıcık daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında Bursa 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'kasten adam öldürmek' suçundan dava açılan ve müebbet hapsi istenen 5 çocuk babası Yusuf Mıcık’ın yargılanmasına başlandı.

Duruşmada, tutuklu sanık Mıcık, avukatı Ali Özgür Berksu ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Başkanlığı avukatı Fatma Tirfil Çelik hazır bulundu.

Mıcık ifadesinde Kırkgöz ile karşılaşmasını "Olay günü aracımla seyir halindeyken, telefonuma mesaj geldi. Alkollü olduğum için aracımı sağa çekip, mesaja baktığım sırada, camdan bir bayan 'bakar mısınız' dedi. 'Benimle görüşmek ister misin?' dedi. 'Hayır' dememe rağmen aracıma bindi. Benimle birlikte olmak istedi. 100 liraya anlaştık. 150 metre ileride park ettim. Yol kenarı ve yerleşim yeri olduğu için ilişkiyi kabul etmedim" sözleri ile anlattı.

SİLAHIN ARBEDE SIRASINDA ATEŞ ALDIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Nazan Kıkgöz'ün ilişki olmamasına rağmen 100 lirayı istediğini öne süren Yusuf Mıcık, sözlerine şöyle devam etti:

"Parayı vermeyince, konsol kısmında bulunan telefonumu aldı. Peşinden inip, kolunu tuttum. Telefonu almak için aramızda arbede çıktı. Kendisinin yalnız çalışmadığını, benim için kötü olacağını söyledi. O sırada kırmızı renkli bir aracın bize doğru geldiğini gördüm. Kendimi korumak için üzerimde bulunan silahımı çıkardım. Bayan bana tekme tokat saldırıyordu. Bu sırada elimde bulunan ve dolu olan tabancam iki el ateş aldı. Maktülün yaralanıp, yaralanmadığını görmedim. Benim kasten öldürme gibi bir niyetim yoktu. Olay tamamen kazara gerçekleşmiştir. Bayan bir erkek gibi güçlü kuvvetliydi. Pişmanım" 

Tokat'ta korku dolu gece! 1 dakika ara ile beş deprem! Aydın'da çok sayıda öğrenci hastanelik oldu! Fenerbahçe penaltılarla yıkıldı, yarı final kapısı kapandı!
Sonraki Haber