Kadıköy ruhu geri döndü! Jorge Jesus'lu Fenerbahçe iç sahada rakiplerini darmaduman ediyor...

Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde sırasıyla Adana Demirspor, Austria Wien, Kayserispor, Dinamo Kiev ve Alanyaspor’la oynadığı son 5 maçı kazanan Fenerbahçe, Jorge Jesus’la geleneksel iç saha kimliğine de kavuştu.

Fenerbahçe yıllar sonra Kadıköy’ü tekrar kalesi haline çevirdi. Sarı-lacivertlilerin şampiyonluğa ulaştığı geçmiş sezonlarda iç saha performansı belirleyici oluyordu. Taraftarının desteği ve bütünleşmenin de etkisi ile iç sahada kolay kolay puan kaybedilmiyordu.

ŞAMPİYONLUK HAVASI TEKRAR YAKALANDI

Sonraki yıllarda şampiyonluk yolunun Kadıköy’den geçtiği dönemlerden, deplasmanda daha başarılı olunan dönemlere geçiş yapıldı. Bu yıllarda Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşamadı. Ancak teknik patron Jorge Jesus’un göreve gelişi ve oynanan etkili futbol ile Kadıköy’de şampiyonluk kazanılan dönemlerdeki hava tekrar yakalandı.



KADIKÖY'DE TRİBÜN DESTEĞİ DE ARTTI

Rutin lig karşılaşmalarında bile sarı-lacivertli taraftar derbi maçlarındaki gibi bilet arar hale geldi. Her maç neredeyse kapalı gişe oynanan Fenerbahçe’de bu durum gelecek adına umut veriyor. Artık sahada topu ayağına aldığında tedirginlik yaşayan bir futbolcu grubu yerine tribün desteğini arkasında hissederek oynayan bir oyuncu grubu bulunuyor.

5 MAÇLIK SERİ YAKALANDI

Kadıköy’de sırasıyla Adana Demirspor, Austria Wien, Kayserispor, Dinamo Kiev ve Alanyaspor’u mağlup eden sarı-lacivertli takım büyük bir yükseliş yakaladı.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber