Kablonet internet hızı ortalamasını yükseltiyor

İnternet birden çok bilgisayarın birbiriyle iletişim kurmasını, bilginin daha kolay yayılması ve öğrenilmesine çok büyük katkı sağlamıştır. Eskiden ansiklopedilerden araştırma yaparken harcanan onca zaman şimdi saniyelere düşmüş durumda insanlar her şeyi istedikleri zaman takip edebilir duruma geldi. Öyle ki artık her şey internet üzerinden yapılıyor. Evden dışarıya çıkmaya bile gerek kalmadan alışveriş dâhil her şeyi internet üzerinden yapılır hale geldi.

İnternetin bu kadar merkez haline gelmesi ona olan talebi arttırdı artan taleplerde internet hızının yavaşlamasına sebep oldu ve pek çok kişi için bu durum kabus haline geldi. Özellikle işlerini ve eğitimlerini online olarak yürütenler için internet hızı önem kazandı. Türksat’ın Kablonet ile sağladığı fiber optik alt yapısıyla internet kullanıcıları hızlı internetle tanıştı.

Kablonet interneti kabloTV hattı üzerinden gönderilen frekanslar ile gerçekleştirilir kablolu şekilde gelir ve modeme bağlanır. En büyük avantajı ise telefon bağlantısı gerektirmemesi ve gereksiz abonelik masraflarını önlemesidir. Kablonet  üzerinden internet hızını öğrenmek mümkün. İlgili sitede yer alan internet hız testi ile internetinizin hızını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

İnternet Hız Testi

İnternet hız testi en başta sizin bulunduğunuz lokasyonu belirler ve lokasyona en yakın server den birden çok bağlantı isteği gönderir ve bu bağlantılar ile birden çok indirme ve yükleme yapar yaptığı bu işlemler Mbps veya Kbps şeklinde olur ve bu işlemler sırasında oluşan tepki zamanına ping denir.

Kullanmış olduğunuz internet sağlayıcısının size sunduğu indirme ve yükleme verileri internet sağlayıcısı tarafından belirli limit konularak satılır. İnternet hız testi bir anlamda da internet sağlayıcısın verilerini tam yoğunlukta test eder ve bu yoğunluk altında verilen şartı yerine getirebilmiş mi onu kontrol eder. Kablonet sahip olduğu fiber optik alt yapısıyla hızlı interneti evlerinize getirmektedir. Bünyesinde yer alan paketlerde internet hızı 20 Mbps'den 100 Mbps'ye kadar değişmektedir. Paket fiyatları da bu hızlara oranla farklılık göstermektedir.

İnternet hızı ortalaması olan 30 Mbps ülkemizde normal olarak kabul edilmektedir. Kablonetin sağladığı internet hızı yapılan testlerden tam not almıştır. Muadillerinin aksine interneti uydudan aldığı sinyallerle fiber optik kablolar aracılığıyla taşımakta ve direkt modeme bağlamakta bu da internet hızının yüksek olmasını sağlamaktadır. Sizde kablonet dünyasına dahil olmak ve hızlı internetin keyfini sürmek için superkablonet.com üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü CHP'de torpil atamaları hız kesmeden devam ediyor! Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor?
Sonraki Haber