Kabine değişikliği tuzağı!

SuperHaber programcısı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin dikkat çeken başlıklarının değerlendirdi...

Zaman zaman gündeme gelen kabine değişikliği iddiaları sosyal medyada dolaşıma sokulan sahte bir listeyle bir kez daha konuşulmaya başlandı. Twitter üzerinden akşam saatlerinde yayılmaya başlayan listede kabinenin değişeceği iddia edilirken, listenin sahte bir belgeden ibaret olduğu görüldü.

Kabine değişikliği konusunun çok popüler bir başlık olduğunu ve dönem dönem ortaya atıldığını belirten Metehan Demir, "Ortaya atılan son sahte listenin zamanlamasına dikkat etmek lazım. Ankara'da kabinede bir revizyon olabileceğinin konuşulduğu döneme denk getirerek ve popülerin algının nasıl yönetilebileceğine dair noktalara dokunarak sahte bir liste hazırlıyorlar." dedi.

Bunu yapanlarının amacının ismi geçenleri yıpratmak olduğuna da dikkat çeken Metehan Demir, "Kabinenin çalışma ahengini bozmak, hatta piyasalarla oynamak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Yalı Çapkını Seyran'ın yaşadıklarından sonra iyileşebilecek mi? Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor! A. Demirspor - Galatasaray | İkinci yarı oynanıyor
Sonraki Haber