Kaan Yıldırım 'Sipahi' dizisindeki rolü için özel eğitim aldı

Adı Mutluluk, Kalbim Yangın Yeri, Klavye Delikanlıları, İnsanlık Suçu, Halka, Hekimoğlu gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Kaan Yıldırım (35) yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV'nin yeni dizisi 'Sipahi'de Korkut Ali Türkoğlu karakterini canlandıracak olan oyuncu yeni rolü için eğitim aldı.

Show TV’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı, yılın iddialı yapımı “Sipahi” dizisi çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı ajanı Korkut Ali Türkoğlu’na hayat veren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ön hazırlık sürecinde oldukça yoğun bir tempo yaşadı.

Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim? Herkes Kerem Aktürkoğlu derken Okan Buruk'un gözdesi veda ediyor Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred?