Kaan Yıldırım'dan sevgilisi Pınar Deniz'e bitmeyen doğum günü sürprizleri

Ünlü oyuncu Kaan yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i mutlu etmeye sürprizlerle onu şaşırtmaya devam ediyor. İşte Kaan Yıldırım'dan sevgilisi Pınar Deniz'e yaptığı sürprizin kareleri...

Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'e bitmeyen sürprizler yaparak onu şaşırtmayı ve mutlu etmeyi başardı. Daha önce aşk hayatıyla bir çok kez gündeme gelen Kaan Yıldırım geçtiğimiz günlerde sevgilisi Pınar Deniz'e yaptığı sürpriz doğum günü sonrası röportaj vermislerdi. Bu röportajda ünlü oyuncu Pınar Deniz , yapılan sürprizi anladığını ama yinede çok mutlu olduğunu dile getirmişti. Kaan Yıldırım sevgilisinin doğum gününü İnstagram'da da kutlamayı es geçmedi! Yıldırım sevgilisiyle olan fotoğrafları koyup altına bir yazı yazdı;  "Hep gül, hep gülelim. İyi ki varsın, nice yaşlara sevgilim." Bu paylaşım Kaan Yıldırım'ın fanlarını şaşırtmayı başardı.

Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazası! Yaralılar var Semih Kılıçsoy Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu!
Sonraki Haber