Kaan Yıldırım Pınar Deniz aşkınıda yeni gelişme

Son dönemlerde en çok konuşlulan aşk iddalarından biri olan Kaan Yıldırım Pınar Deniz aşkını tekrar günde. Ünlü sanatçılar Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ilk kez birlikte görüntülenmesi aşk söylentilerini tekrar gündeme getirdi. Ünlü çift, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Melike Şahin konserini izlemeye el ele geldiler. Aşklarını ilan eden Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, ilişkileri hakkında da konuştu.

Tüm bu yaşananların ardından Kaan Yıldırım'ın gönlünü 'Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz'e kaptırdığı, ikilinin bir süredir aşk yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan oyuncuların birlikteliği, dün akşam belgelendi.

28 yaşındaki Pınar Deniz ile bir süredir beraber olduğu bilinen Kaan Yıldırım (35) el ele görüntülendi. Harbiye Açıkkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserini izlemeye gelen oyuncu çift, aşklarını ilan etti. İkili, basın mensuplarına el ele poz verdi. 

ÇİÇEĞİ BURNUNDA SEVGİLİLERDEN AÇIKLAMA

Çiçeği burnunda sevgililer, ilişkileri hakkında da konuştu. Deniz ve Yıldırım, “Her şey çok güzel gidiyor. Gördüğünüz gibi daha fazla yorum yapmamıza gerek yok, çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz, daha önce yaptığı açıklamada, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor" demişti.

 
 
Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar!
Sonraki Haber