Kaan Yıldırım & Pınar Deniz aşkı 3 ay sürdü! İşte ayrılığın nedeni

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz ile 35 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım sürpriz bir aşka yelken açmıştı. 3 ay önce Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Melike Şahin'in konserine el ele katılarak birlikteliklerini ilan eden ünlü çiftten üzücü haber geldi. İddiaya göre, Kaan Yıldırım ile Pınar Deni ayrılık kararı aldı. İşte sürpriz ayrılığın nedeni...

Şimdilerde Show TV'nin yeni dizisi 'Sipahi'de canlandırdığı Korkut Ali Türkoğlu rolüyle izleyici karşısına çıkan Kaan Yıldırım, kalbini Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz'e kaptırmıştı. İkili ilişkilerini Melek Şahin konserine el ele katılarak ilan etmişlerdi. Ardından ünlü çift birlikte çekilen aşk pozlarını da Instagram hesaplarından paylaşarak birlikteliklerini gözler önüne sermişlerdi.


Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'ın ablasıyla tanışmış ve ikili Instagram'da birbirlerini takibe almışlardı. Son olarak Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz'in doğum gününde sosyal medya hesabından romantik paylaşımlarda bulunmuştu. Mutluluklarıyla göz kamaştıran çiftten üzücü haber geldi. İddiaya göre Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrılık kararı aldı.

KAAN YILDIRIM'IN KISKANÇLIKLARI İLİŞKİYİ BİTİRDİ

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkı sadece 3 ay sürdü. '2. Sayfa' programının haberine göre; Kaan Yıldırım’ın kıskançlıkları ve maço tavırları ilişkide kriz yarattı. Birbirlerini takipten çıkmayan, fotoğrafları silmeyen çiftten Pınar Deniz’in yakınlarına ise “Şimdilik mola verdik” dediği öğrenildi.


İlk ve tek evliliğini 2016–2019 yılları arasında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile yapan Kaan Yıldırım daha önce de şarkıcı Hadise, genç oyuncu Hande Erçel ve Demet Özdemir'le aşk yaşamıştı.

O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! 19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! CHP'deki 'liyakatli' atamalarda bugün: O kadrolaşma ifşa oldu...
Sonraki Haber