Kaan Yıldırım-Çağla Şikel, Hadise-Mehmet Dinçerler! Aynı gün iki aşk bombası patladı! Çünkü... Çağla Şikel'den ilk açıklama geldi!

Daha düne kadar evleneceklerini açıklayan Kaan Yıldırım ve Hadise ayrıldıktan sonra birbiri ardına yeni sevgililerini adeta basına tanıttılar. Hadise, Mehmet Dinçerler'i açıklarken, Kaan Yıldırım, Çağla Şikel'le görüntülendi.

Hatta Çağla Şikel, akşam saatlerinde instagram hesabından yaptığı Kaan Yıldırım açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Şikel, Kaan Yıldırım ile Çeşme tatilinde birlikte oldukları yönündeki haberlere yanıt olarak instagram hikayesinde paylaşım yaptı. Paylaşımda; "Hayatımda biri olduğunda ben size söylerim" açıklaması yaptı.

HADİSE'DEN MEHMET DİNÇERLER AÇIKLAMASI!

Bir aşk bombası da Hadise tarafından geldi. Hadise Gloria Jean's Coffees Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinçerler ile görüntülendi. Mekandaki samimi pozlar veren Hadise, henüz yeni aşkı ile ilgili bir paylaşımda bulunmadı.

KAAN YILDIRIM HADİSE AYRILIĞINDA ŞOK DETAY!

İkili geçtiğimiz günlerde ani bir kararla ayrılmıştı. Önce Kaan Yıldırım'ın Çağla Şikel'le olan aşk dedikodular magazin gündemindeyken Hadise'nin yeni sevgilisiyle görüntülenmesi olay yarattı. İkilinin neredeyse aynı gün sevgili yapması ayrılığın nedeninin ihanet olabileceği fikrini akıllara getirdi.


MEKANA EL ELE GİRMİŞLER

Bu gelişmenin ardından bir aşk bombası daha patladı. Kaan Yıldırım’la yollarını ayıran Hadise, Gloria Jean’s Coffees Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinçerler ile görüntülendi.

İkilinin yan yana samimi fotoğrafları ortaya çıkarken gittikleri mekana da el ele girdikleri öğrenildi.

Mehmet Dinçerler daha önce oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamıştı.

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur.

Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur.

Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti.

Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmuştur.

Hakim Ziyech'ten ilginç istatistik! Bu alanda en iyi oldu Meral Akşener ısrar olmayınca küstü! Sakla Beni dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı!
Sonraki Haber