Johnson'dan askeri girişim hamlesi!

BM Zirvesi için gittiği ABD'de açıklamalarda bulunan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Suudi Arabistan'ın Saudi Aramco petrol tesislerine yönelik gerçekleştirilen saldırının sorumlusunun İran olduğunu söylerken, ülkesinin ABD öncülüğündeki bir askeri girişime katılabileceğini duyurdu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na katılmak için gittiği New York'ta açıklama yaptı.

İran'ın Saudi Aramco tesislerine yapılan saldırıdan sorumlu olduğunu söyleyen Johnson, ülkesinin ABD öncülüğündeki bir askeri girişime katılabileceğini açıkladı.

SALDIRIYI HUSİLER ÜSTLENSE DE, ABD İRAN'I SORUMLU TUTUYOR

Suudi Arabistan'ın milli petrol şirketi Saudi Aramco'ya ait 2 tesiste, cumartesi yerel saatle 04.00'te SİHA’larla düzenlenen saldırıların ardından yangın çıkmıştı.

Husiler ise yaptıkları yazılı açıklamayla saldırının sorumluluğunu üstlenmişti. Ancak başta ABD ve Suudi Arabistan olmak üzere bazı ülkeler İran'ı sorumlu tutmuştu.

Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Beşiktaş - Ankaragücü maçına Hollandalı hakem atandı
Sonraki Haber