İzmir'de korkutan deprem! Son dakika depremler

İzmir'de meydana korkutan deprem, çevre illerde hissedilirken Ege'de korkulu bir gece yaşattı. Kandilli Rasathanesi 03.30 sıralarında İzmir'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. İşte son dakika depremler

İzmir Buca'da meydana gelen deprem vatandaşlar arasında panik yarattı.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD 03.29'da meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyururken, depremin merkez üssünün Buca ilçesi olduğu belirtildi.

Ege'de yaşayanlara korkulu bir gece yaşatan deprem İzmir ve çevre iller olan Manisa, Aydın, Balıkesir ve Çanakkale'de de hissedildi.

İZMİR BUCA'DAKİ DEPREM SONRASI PEŞ PEŞE ARTÇI DEPREMLER MEYDANA GELDİ

AFAD panik yaratan depremin yerin 14.47 km altında olduğunu açıkladı. Buca'daki depremin ardından büyüklükleri 2.1 ile 2.9 arasında değişen peş peşe artçı depremler meydana geldi.

Egelileri uykusundan yakalayan depremin ardından herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER'DEN DEPREM SONRASI İLK AÇIKLAMA

Depremin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "İzmir'de ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız. Kimsenin zarar görmemesini diliyorum" ifadesini kullandı.

BAKAN SOYLU: HERHANGİ BİR CAN KAYBI BİLGİSİ ULAŞMAMIŞTIR

Depremle ilgili bilgileri paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İzmir Buca'da, saat 03.29'da gerçekleşen 4.9 büyüklüğünde depremde şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. 2 vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir camii minaresinde de hasar meydana gelmiştir. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir" dedi.

PROF. DR. ÖVGÜN AHMET ERCAN İZMİR BUCA DEPREM AÇIKLAMASI

İzmir-Buca'da 4.11.2022 03.29'da 5km derinde M5,1'lik deprem, beni Kuşadası'nda uyandırdı. Bölge girilmektedir. Ancak, İzmir Kırığı henüz sessizdir. Bayraklı, Bornova, Karşıyaka tetikte olsun. Yıkım eşiği M6,7.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

KANDİLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Deprem bölgesinde hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor! Bakan Tekin: Öğretmen atama sayısında uzlaştık! Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler...
Sonraki Haber