İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 'mesajla' işten çıkarılan işçiler Meclis Toplantısını bastı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron Ozan Grup Otomasyon Peyzaj İnşaat Temizlik Taahhüt Limited Şirketi’nde çalışan ve taşeron şirketin değişmesiyle Whatsapp mesajıyla işten çıkarılan işçiler, haklarını aramak için bir araya geldi. Ahmed Adnan Saygun’daki meclis toplantısını basan işçiler “İşimizi geri istiyoruz!” sloganı attılar.

This browser does not support the video element.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bir Whatsapp mesajıyla işten çıkarılan işçiler Büyükşehir’in Meclis Toplantısını bastı. 

21 Temmuz tarihinde WhatsApp mesajıyla işlerinden çıkarılan işçiler başkanlık için kullanılan eski başkanlık binasının önünde yaklaşık 10 gündür sessiz eylem yapıyorlardı.

Sadece bir kısmının işten çıkarılacağı, kalanının çalışmaya devam edeceği söylenen 31 işçiye yakın zamanda “akrabalık ilişkileri” gerekçe gösterilerek işe geri alınmalarının mümkün olmadığının söylendiği ifade edilirken, işten çıkarılan yaklaşık 22 işçi bugün İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin gerçekleştirildiği Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin önünde bir araya geldi.

Ahmed Adnan Saygun’daki meclis toplantısını basan işçiler “İşimizi geri istiyoruz!” sloganı attılar.

 TUNÇ SOYER SESSİZ KALDI

CHP'li Belediye Başkanı Tunç Soyer durumu görmezden geldi.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?