İYİ Parti'li Yavuz Ağırailoğlu'ndan AK Parti'ye methiyeler...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, AK Parti'nin emsalsiz bir iktidar başarısı gösterdiğini ifade etti. Ağıralioğlu, İYİ Partililere yaptığı konuşmada "18 yıldır iktidarda kalmak aralıksız iktidar olmak ve hükümet etmek daha önce Türk siyasetinin tecrübe ettiği bir şey değildir. Bu cihetten bakarsanız, Allah var emsaline az rastlanabilir bir iktidar başarısıdır" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin İstanbul Çekmeköy ilçe yönetimi ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi.

"AK PARTİ'DEKİLER HASMIMIZ DEĞİL RAKİBİMİZ"

İstanbul Gündemi'nin haberine göre, 14 Ağustos'taki toplantıda "AK Parti’deki arkadaşlarımız bizim hasmımız değildir. Hem kardeşleriz hem de rakibiz" diyen Ağıralioğlu AK Parti'nin takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğini ifade etti.

"EMSALİNE AZ RASTLANILIR BİR BAŞARI"

Ağıralioğlu, konuşmasında "Uzun bir zaman AK Parti Türk siyasetinde Allah var emsaline az rastlanabilir bir iktidar başarısı da göstermiştir. 18 yıldır iktidarda kalmak aralıksız iktidar olmak ve hükümet etmek daha önce Türk siyasetinin tecrübe ettiği bir şey değildir. Bu cihetten bakarsanız takdir edilmesi gereken bir başarıdır" dedi.

'Para sayma' soruşturmasında kritik gelişme! Lokanta ve kafelerde KDV oranlarına zam geliyor! İtalyanlar Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo kararını duyurdu
Sonraki Haber