İYİ Partili vekilden şehit cenazesinde skandal poz!

İdlib Şehidi Süleyman Şahin'in cenaze töreninde akıllara durgunluk veren skandal bir olay yaşandı. İYİ Parti Isparta Milletvekili ve aynı zamanda 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in eski doktoru Aylin Cesur, şehit Yüzbaşı'nın cenazesi kılınırken cemaatin önüne geçip sanki namaz kılıyormuş gibi poz verip fotoğraf çektirdi. Cesur'un skandal ve bir o kadar da saygısız hareketi büyük tepki çekti. Üstelik bu ilk pozu de değildi. İşte Cesur'un 'işi gücü poz' dedirten halleri...

İdlip'te rejim unsurlarının alçak saldırısında şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin dün memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazı esnasında skandal bir olay yaşandı. 

Skandala imza atan isimse İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'du.

Cesur, cenaze namazı kılındığı sırada saftaki cemaatin önüne geçip namaz kılıyormuş gibi poz verdi. Cesur daha sonra da ellerini açıp cemaatle birlikte dua etti. 

Milletvekili Aylin Cesur'un bu hareketi şaşkınlıkla karşılanırken, bu anları da kendi danışmanı da cep telefonu ile görüntüledi.

Aylin Cesur'un şehitleri istismar eden ilk pozları da bu değildi. Bir şehit yakınını teskin eder gibi bir görüntüsü daha var. Ama fotoğrafa bakıldığında aslında sarıldığı şehit yakını ile hiçbir ilgisinin olmadığı ve tek amacının poz vermek olduğu gözler önüne seriliyor. 

Bir diğer fotoğraf ise şehit cenazesi askerlerin omuzunda istirahatgahına götürülmek üzere taşınırken çekilmiş. Yine en önde. Ve yine yaşananla aslında hiçbir ilgisi yok. Herkes naaşın ardından ilerlerken o bu kez dua ediyor pozu takınmış.

Milletvekili Cesur tarafından sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar büyük tepki çekti... 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!
Sonraki Haber