İYİ Partili Durmuş Yılmaz'ın Resmi Gazete iddiasının arkası boş çıktı! Sosyal medyada büyük tepki...

İYİ Partili Durmuş Yılmaz geçtiğimiz akşam "Bu gece 12'den sonra Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Olağanüstü bir şey olacak" mesajını paylaştı. Yılmaz'ın tabiriyle Resmi Gazete'de "olağanüstü bir şey" olmayınca sosyal medya kullanıcıları isyan etti. Cüneyt Özdemir, Yılmaz'a “Değdi mi bu kadar insanı uykusuz bırakmaya Durmuş bey?” sözleriyle tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, geçtiğimiz akşam sosyal medyayı karıştırdı. Resmi Gazete'de önemli şeylerin yayınlanacağını iddia eden Yılmaz, gece yarısı Resmi Gazete'de bir şey yayınlanmayınca tepki çekti.

"BU GECE BİR ŞEY OLABİLİR"

Söylediklerinin bir bilgi ve duyuma dayanmadığını, var olan belirsizliklere vurgu yaptığını belirten Yılmaz, "Bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz" ifadelerini kullandı.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, TBMM bütçe komisyonunda eski Merkez Bankası Başkanı ve İyi Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz'ın "bu gece saat 00.00 da Resmi Gazeteyi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak" sözlerini aktardı. Yılmaz, bu sözlerine kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla açıklık getirdi.

"OLACAK DEMEDİM, OLABİLİR DEDİM!"

Gergerlioğlu ilk açıklamasından sonra Durmuş Yılmaz'ın bir düzeltme yaparak, "olacak değil, olabilir" dediğini aktardı. Durmuş Yılmaz ise Twitter hesabından, "Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığım konuşma aşağıdadır. Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım" diye konuştu.

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN TEPKİ GELDİ

Cüneyt Özdemir de İYİ Parti’li Durmuş Yılmaz’a tepki gösterdi. Özdemir sosyal medya hesabından Yılmaz'a “Değdi mi bu kadar insanı uykusuz bırakmaya Durmuş bey?” diye yanıt verdi.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar!
Sonraki Haber