İYİ Parti lideri Meral Akşener aşı oldu

İYİ Parti lideri Meral Akşener koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu. Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın tüm liderler gibi kendisini de, arayarak aşı olmaya davet ettiğini söyledi. Akşener, "Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza örnek olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum." ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın daveti üzerine koronavirüs aşısı yaptırdığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın @drfahrettinkoca tüm liderler gibi beni de, dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza örnek olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya davet ediyorum."

İLK OLARAK BAKAN FAHRETTİN KOCA AŞI OLDU

Koronavirüs aşısını ilk olarak yaptıran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı olmasının ardından şu değerlendirmelerde bulunmuştu;

Herkesin mutlaka aşı olması gerektiğinin altını çiziyorum. Eski hayatımıza dönebilmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor. Daha önce tünelin ucunda ışık göründü demiştim. Bugün işte öyle bir gün. Önümüzdeki günlerin daha aydınlık olacağına inanıyorum.

Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve herkesin de mutlaka aşı olması gerektiğinin tekrar altını çizmek istiyorum.

Çünkü bu hastalıktan korunmanın en önemli yollarından birisi aşı olmaktır. Normal eski hayatımıza dönmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor.

KOCA'DAN LİDERLERE ÇAĞRI

Öte yandan geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin KocaCumhurbaşkanı Erdoğan'ın aşı olmayı teşvik etmek amacıyla aşı vurulduğunu hatırlatarak,  aynı amaçla siyasi liderlerle, TBMM ve Anayasa Mahkemesi başkanlarına da aşı davetinde bulunduğunu açıkladı.

Bakan Koca davete ilişkin paylaştığı Twitter mesajında şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaları için davette bulundum. Kendilerine gösterdikleri nezaket için buradan teşekkür ediyorum."

KILIÇDAROĞLU DA AŞI OLACAK

Daha önce aşı yaptırmak istediğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşılanma çağrısına karşılık, "Dün akşam sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aradı, çağrı yaptı. 'Tabii' dedim. Ben de gerekirse refakat ederim dedi. Bugün, yarın aşı olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜN AKŞAM AŞI OLDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin ardından dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yeni tip koronavirüse karşı Sinovac tarafından geliştirilen koronavirüs aşısını yaptırmıştı. Aşı yaptırmasının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Başta tüm siyasi liderler, tüm milletvekillerimiz, lider kadrolar olmak üzere bu kampanyayı güçlü kılmak için onların da belirlenmiş olan aşılanma noktalarında bu aşıyı teşvik etmelerinin çok çok isabetli olacağına inanıyorum" ifadelerine yer vermişti.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber