İtalya'da asgari ücret iştah kabartıyor! İtalya asgari ücret kaç Euro 2022?

İtalya, Avrupa'nın turizm bakımından en çok tercih edilen ülkelerinin başında geliyor. Bununla birlikte İtalya'daki asgari ücret duyanları şaşırtsa da biraz da kıskandırıyor. Türkiye'ye kıyasla oldukça yüksek olan İtalya asgari ücret 2022 kaç euro?

İtalya asgari ücret bakımından birçok Avrupa ülkesini geçmiş durumda... Avrupa'nın en çok ziyaret edilen ülkelerinden olan İtalya şüphesiz bir turizm ülkesi olmanın yanısıra işçilerine verdiği asgari ücretle de kıskandırıyor. Peki İtalya asgari ücret 2022 ne kadar?

İTALYA ASGARİ ÜCRET 2022 NE KADAR?

Yılın son günlerine yaklaştığımız şu dönemde en çok konuşulan konuların başında 2022 yılı asgari ücretin ne kadar olacağı geliyor. Tarafların birçok konuda tartıştığı asgari ücret İtalya'da ne kadar merak ediliyor. Farklı ülkelerde verilen asgari ücretler birçok bakımından Türkiye'dekiyle kıyas ediliyor. İşte 2022 İtalya'da verilen asgari ücret miktarı...

İtalya'da işçilerin aldığı saatlik ücret 7 Euro olarak biliniyor. Bu ücret işçilerin aldığı minimum tutar olarak gösteriliyor. Ortalama bir işçinin İtalya'da aldığı asgari ücret aylık 1450 Euro olarak hesaplanıyor. Ancak tabi ki tutarlarda farklılık yaşanbiliyor.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber