İsveç'teki skandala AK Parti'den tepki! "Başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar"

İsveç'teki ahlaksız gösteriye AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi. Çelik, "Nefrete nefretle karşılık verilmez, insanlık suçlarına en iyi cevap insan onuru temelinde daha büyük dayanışma oluşturmaktır. Kuran-ı Kerim’e saldıranlar başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar. Ortak mücadele zeminlerini güçlendirmeliyiz." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Nefrete nefretle karşılık verilmez. Nefrete karşı, insan onuruna daha çok sahip çıkarak cevap vermeye devam edeceğiz. İnsanlık suçlarına en iyi cevap, insan onuru temelinde daha büyük dayanışma oluşturmaktır." ifadelerine yer verdi.

Çelik, "Nefret siyaseti ve faşizm tüm insanlığı tehdit ediyor. Kuran-ı Kerim’e saldıranlar başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar. Faşizme ve nefret siyasetine karşı insanlık temelinde büyük bir dayanışma oluşturmalıyız. Ortak mücadele zeminlerini güçlendirmeliyiz." dedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber