Sanki hiçbir şey olmamış gibi!

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler gereği maskesiz girilmesi yasak olan İstanbul'un en işlek noktaları arasında yer alan İstiklal Caddesi'nde vatandaşların maske takmadığı görüldü. Normalleşme süreciyle birlikte sosyal mesafe kuralının da ihlal edildiği cadde, eski günlerini aratmadı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında maskesiz girilmesi yasaklanan İstiklal Caddesi'ne normalleşme süreciyle birlikte vatandaşların maske takmadığı görüldü. Sosyal mesafe kuralının da ihlal edildiği cadde eski günleri döndü.

Beyoğlu Kaymakamlığı İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından koronavirüsle mücadele kapsamından 8 Mayıs tarihinde alınan kararla Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesine maskesiz girmek yasaklanmıştı. 

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Meteorolojiden 17 il için fırtına uyarısı! Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber!