İstiklal Caddesi'nde patlama: Çok sayıda ekip sevk edildi

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Caddede panik yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olduğu belirtiliyor. İlk belirlemelere göre 12 kişi yaralandı. 

Beyoğlu'nda patlama meydana geldiği ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.İlk belirlemelere göre 12 kişi yaralandı. 

Taksim İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi.

CANLI BOMBA ŞÜPHESİ VAR

Taksim'de meydana gelen patlamanın canlı bombadan kaynaklandığından şüpheleniliyor. Polis ekipleri ikinci bir saldırıya karşı İstiklal Caddesi'nin girişlerini kapattı.  

İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstiklal Caddesi’deki patlama ile ilgili Emniyet ve Sağlık ekiplerimize yardımcı olunması, korku ve paniğe yol açabilecek paylaşımlardan uzak durulması zaruridir. İlgili tüm ekipler bölgede, sağlıklı bilgilendirme yapacağız." açıklamasında bulundu.

Ayrıntılar geliyor...

Cübbeli Ahmet'in İsmailağa iddiası: Hükümet operasyon çekecek 25 Nisan 2024 Perşembe akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! 25 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte kararlar...
Sonraki Haber