"İstifa etti" iddiası yine gündemde! Peki kimler bayram yapıyor...

Süleyman Soylu'nun istifa ettiğine yönelik teyitsiz bir iddia sosyal medyada elden ele yayılıyor. Bu iddia, doğrulanmasa bile Türkiye düşmanı çevreler kutlamalara başladı bile! O isimler arasında AP Türkiye Raportörü Kati Piri  ve sözde gazeteci Hollandalı Frederike Geerdink de var...

Youtube videoları ile adından söz ettiren Sedat Peker'in, gözaltındayken darp ettirdiğini itiraf ettiği eski milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın son paylaşımı gündem oldu.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir açıklama yapan İşbaşaran "Süleyman Soylu’nun istifa ettiğini" iddia etti.

İşbaşaran "kulis bilgisi" başlığı altında "Süleyman Soylu istifa etmiş (Affını istemiş)" yazdı.

PKK SEMPATİZANI AVRUPALILAR KUTLAMALARA BAŞLADI!

Teyit edilemeyen bu iddia üzerine sosyal medyada büyük bir hareketlilik yaşandı.

PKK kamplarına sık sık ziyaretler düzenleyen, 2015 yılında da Yüksekova'da katıldığı bir "canlı kalkan" eyleminden sonra "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan gözaltına alınan Hollandalı "gazeteci" Frederike Geerdink Twitter'da "istifayı" ilk kutlayan isimlerden birisi oldu.

Geerdink her ne kadar "sevinmedim" dese de iddiayı sosyal medyada paylaşan isimlerin başında geldi.

Bir başka Türkiye düşmanı Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri de söz konusu iddiayı "el sallama" simgesi ile kutladı.

Geerdink ise Kati Piri'nin bu paylaşımına bir "gülücük" simgesi ile karşılık verdi.

Ayrıca, İçişleri Bakanlığı tarafından bugün paylaşılan ve Bakan Süleyman Soylu'nun kurmayları ile toplantı halinde olarak görüntülendiği fotoğraflara da yorum yapan Geerdink, "Bu fotoğrafların bugüne ait olduğunu nereden bilelim" notu düştü.

Gaddar ile Korkut arasındaki savaş büyüyor! Görür'den o ilçeye kritik uyarı: Etrafınız deprem kaynağıyla dolu! Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı...
Sonraki Haber