İstediği para verilince bankadan böyle ayrıldı

Gürcistan'da rehine krizi yaşanıyor. Zugdidi kentinde Bank of Georgia'nın şubesine baskın gerçekleştirerek çok sayıda kişiyi rehin alan silahlı saldırgan yetkililerden 500 bin dolar istedi. Paranın gelmesi ile 2 rehine ve polis şefini yanına alan soyguncu bankadan ayrıldı.

This browser does not support the video element.

Gürcistan'ın Zugdidi kentinde silahlı bir saldırgan, Bank of Georgia'nın bir şubesine girerek çalışanlar ve müşterilerin de aralarında olduğu en az 20 kişiyi rehin aldı. Rehine krizinin ardından banka şubesinin çevresi güvenlik güçlerince kuşatıldı.

500 BİN DOLAR İSTEDİ

Irakli Kvaratskhelia adında bir rehine üzerinden taleplerini bir Gürcü televizyon kanalına ileten soyguncu, yaklaşık 500 bin dolar para istedi ve polislerin banka binasından uzaklaşmadığı sürece rehineleri öldürmeye başlayacağını söyledi.

Saldırganın söz konusu talebinden sonra bankanın çevresindeki güvenlik güçlerinin zırhlı araçları çekildi.

PARAYI ALIP 3 REHİNEYLE UZAKLAŞTI

Kimliği henüz belirlenemeyen saldırgan ilerleyen saatlerde talep ettiği 500 bin doları getiren polis ve iki rehineyi yanına alarak bir araçla olay yerinden uzaklaştı, 17 rehineyi ise serbest bıraktı.

Serbest kalan rehinelerden Irakli Kvaratskhelia, sosyal paylaşım sitesinden yayımladığı mesajında, polislerin saldırgana talep ettiği parayı getirmesinden sonra söz konusu rehinelerle ayrıldığını ve diğer rehinelerini ise serbest bıraktığı bilgisini paylaştı.

Saldırgan ve yanına aldığı 3 rehinenin ne tarafa gittiği henüz bilinmiyor.

Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar! İran'ın İsrail'i vurmaya giden İHA'sı elektrik kablolarına dolandı! İran-İsrail sahnesi yeniden gündem oldu! İran'ın fırlattığı füze ve İHA'ları Demir Kubbe işte böyle imha etti!