İşte koronavirüse yakalanan ünlü isimler!

Çin'den başlayarak kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs süreci her geçen gün artan tehlike boyutuyla hız kesmeden devam ediyor. Bu sebeple, dünya genelinde milyonlarca insanın yakalandığı koronavirüs ünlü isimleri de olumsuz etkiledi. İşte koronavirüse yakalanan Türk ve yabancı ünlüler...

İBRAHİM BÜYÜKAK

Oyuncu ve komedyen İbrahim Büyükak'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Durumunun iyi olduğu belirtilen 37 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Büyükak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:"Arkadaşlar haberler maalesef doğru. Kovid-19 testim pozitif çıktı. Çok şükür durumum iyi. Merak eden, soran herkese çok teşekkür ederim. Siz de kendinize iyi bakın. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum."

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Meteorolojiden 17 il için fırtına uyarısı! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber!