İşte Galatasaray'ın Marcao planı!

Galatasaray'da yeni isim heyecanlandırdı! Birçok takımın radarında olan Marcao'nun takımdan gönderilme ihtimaline karşı sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcunun yerini doldurmak için kolları sıvadı. Galatasaray, Marcao ile yolları ayrılması durumunda rotasını Luis Abram'a çevirecek.

Birçok takımın transfer listesinde yer alan Marcao'yu devre arasında ya da sezon sonunda satmayı planlayan Galatasaray, Brezilyalı stoperin alternatifini buldu. Sarı-Kırmızılılar, Marcao ile yolları ayırması durumunda rotasını hemen Arjantin'e çevirecek.

ONAY GELDİ

Yönetim scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen Velez Sarsfield'lı Luis Abram'ı gözüne kestirmiş durumda. Teknik heyet de Perulu stoperi izledi ve onay verdi.

BEDAVAYA GELEBİLECEK

Takvim'in haberine göre; 24 yaşındaki Abram'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yani Cimbom, Marcao'dan iyi bir gelir elde edip yerini bedavaya doldurabilir. Marcao gibi sol ayaklı olan Abram 1.80 boyunda. 20 kez Peru formasını giyen genç yıldız 1 gol attı. Abram'ın piyasa değeri 7 milyon euro.

ROMA TEKİPTE

Son iki sezonda büyük bir çıkış yakalayan Marcao başka Roma olmak üzere birçok takımın listesinde yer alıyor.

Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Murat Ceylan açıkladı! All Star'da büyük dokunulmazlık mücadelesi...
Sonraki Haber