İşte Fenerbahçe'nin Muriç planı!

Fenerbahçe, Vedat Muriç’i satmayı düşünmüyor. Ancak Kosovalı’nın talibi çok ve menacerler aracılığıyla temaslar kuruluyor. Yönetimin tavrı ise net: 20 milyon Euro’dan aşağıya satmayız.

Neredeyse tüm dünyada futbol durdu. Ancak takımlar belki sahaya çıkmıyor ama özellikle transfer çalışmaları ve yeni sezonun kadro planlamaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fenerbahçe kötü bir sezon geçirse de bir isim, transferin gözdesi durumunda: Vedat Muriç... Kosovalı oyuncu belki son haftalarda formsuzdu ancak genel performansı ve milli takımda yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çekti. Birçok Avrupa devi, 25 yaşındaki forveti defalarca izledi.

‘Boşuna gelmeyin!’

Yönetim, Muriç’i satmayı düşünmüyor. Ancak özellikle menacerler vasıtasıyla bazı kulüpler şimdiden temas kurmaya başladı. Sarı- Lacivertliler, takımın en önemli parçalarından biri olarak gördükleri Muriç’i tutmaktan yana.

Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor oldu! Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada... Gözler Merkez'in nisan ayının faiz kararında!
Sonraki Haber