İşte Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz!

İkinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü şarkıcı Alişan ve Buse Varol çiftinden yeni fotoğraflar geldi. Alişan, çocukları Eliz ve Burak'ın birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

2018'de evlenen Alişan ve Buse Varol çifti ikinci kez bebek sahibi oldu.

Ünlü çift 2019'da oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen kızlarına ise "Eliz" adını verdiler.

"ŞÜKÜRLER OLSUN"

Mutluluğunu takipçileriyle de paylaşan Alişan, eşi ve çocuklarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 

Ünlü sanatçı, gönderisine, "Her şey... Şükürler olsun" notunu düştü. Diğer taraftan ünlü çiftin kızları Eliz'i ilk kez kucaklarına aldıkları anlar da sosyal medyada paylaşıldı.

Ayrıca, eşini doğum sırasında da yalnız bırakmayan Alişan', gözyaşlarına halim olamadı.

"NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ"

Buse Varol, doğum sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Allah annelik duygusunu ikinci kez yaşattığı için ne kadar şükretsem az... Tarifi olmayan ne güzel duygular yaşadık... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayattaki en büyük şansım Alişan gibi bir eşe sahip olmak. Mükemmel bir koca ve mükemmel bir babasın sen. Dünyaya hoş geldin kızım. Tüm güzellikler seninle olsun. Bakmaya bile kıyamıyorum sana. Ayrıca Burak gibi bir ağabeyin olduğu için çok şanslısın Eliz...

YÜZÜNÜ GÖSTERMEMİŞLERDİ

Kızının yüzünü göstermemeyi tercih eden Varol, Eliz'in elini tuttuğu bu kareye, "Avuç içi kadar mutluluk" notunu düşmüştü.

"GELDİ BABASININ AŞKI"

Doğuma girerek eşini yalnız bırakmayan Alişan, mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirmişti.

Kızları doğdutan sonra ayaklarını çekip paylaşan Alişan, "Geldi babasının aşkı, geldi. Şükür..." notunu düşmüştü.

Yedi ilde DEAŞ'a yönelik BOZDOĞAN operasyonu Meteorolojiden Ankara için yağmur, fırtına ve toz taşınımı uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber