İstanbul'un Kurtuluşu mesajları... 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu kısa söz ve şiirleri!

6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu ile ilgili mesajlar merak ediliyor. İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 98. yıldönümünde vatandaşlar İstanbul'un kurtuluşu ile ilgili mesaj ve şiirleri araştırmaya başladı. Bilindiği gibi 13 Kasım 1918'de düşman donanmaları İstanbul'u işgal etmişti. Bu işgalden kurtuluşun yıldönümünde en güzel İstanbul'un kurtuluşu sözleri, mesajları ve şiirleri sizler için araştırdık.

" İstanbul bir gün elbet fethedilecektir. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan ve onun askeri ne güzel askerdir. " ( Hz. Muhammed )

Peygamberin muştusuna nail olmak için feth olunan şehri yine o fethi yapanların torunları işgalden kurtardı. İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.

Türk milleti; fetihten beri sahibi olduğu topraklara bir kez daha vatan mührünü vurmuş, bir kez daha bu nadide şehrin hâmîsi olduğunu bütün dünyaya göstermiştir. İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Canlı yayında Galatasaraylıları isyan ettiren ilginç açıklama! Estetisyen sevgilisi Selin'i öldürdü! İntihar süsü verdi