İstanbul'un göbeğinde şaşırtan eylem: Arkasından 'yasak aşk' iddiası çıktı

İstanbul'un göbeğinde ilginç bir olay yaşandı. Bir grup kadın ellerinde pankartlar ve meşaleler ile eylem yaptı. Eylemin sebebinin ise 'yasak aşk' iddiası olduğu öğrenildi. Kadınların meşaleli, pankartlı eylemi mahallelinin çağırdığı polisin gelmesiyle son buldu.

İstanbul'da akşam saatlerinde ilginç bir eylem sahne buldu. Bir grup kadın, ellerinde meşale ve pankartlar, ağızlarında sloganlarla eylem yaptı. Eylemin nedeninin altından ise 'yasak aşk' iddiası ortaya çıktı. Aldatıldığı öne sürülen kadın, yanına topladığı arkadaşlarıyla aldattığı iddia edilen kadının evini sokağını bastı. Mahallelinin tepkisini çeken o olay kameralara da saniye saniye yansıdı.

Olay İstanbul'un Bağcılar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuklu, evli bir adam evini terk etti ve aynı sokakta yaşayan bir kadınla başlamaya başladı. Kadının da evli ve çocuklu olduğu öğrenilirken 'yasak aşk' ortaya çıkınca ortalık karıştı.

İNTİKAMINI BÖYLE ALDI

Show TV'nin haberine göre, aldatılan kadın yanına arkadaşlarını da aldı ve kocasının yasak aşk yaşadığı kadının evini bastı. Ellerinde meşale ve pankartlarla eylem yapan grup, "Yuva yıkan kadın istemiyoruz", "İhanete hayır" sloganlarıyla da sokağı adeta inletti.

Kadınların meşaleli, pankartlı eylemi mahallelinin çağırdığı polisin gelmesiyle son buldu.

 

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber