İstanbul'un 'Fatih'ine emanetçiden büyük saygısızlık

29 Mayıs Cuma günü İstanbul'un Fethi'nin 567. yıl dönümüydü. Kutlama programı çerçevesinde Fatih Sultan Mehmet'in Fatih Camii bahçesinde bulunan türbesinde de tören düzenlendi. Tören öncesinde türbeyi gezen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tavırları sosyal medyada büyük tepki çekti. #EdepYahu etiketi altında İmamoğlu'na tepki yağarken, Türkiye'de de gündem oldu.

İstanbul Valiliği, “İstanbul’un Fethi’nin 567. Yıldönümü Kutlama Programı” kapsamında, Fatih Sultan Mehmet Türbesi'nde bir anma töreni düzenledi.

Fatih Camii bahçesindeki törene, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı.

İmamoğlu'nun emanetçisi olduğu İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet'in türbesini eli poposunda dolaşması sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı!