İstanbullunun ulaşım çilesi bitmiyor! Metrobüs kuyruğu yol kenarlarına kadar taştı...

İstanbul Altunizade'de haftanın ilk gününde işe ve okula gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk nedeniyle uzun süre metrobüse ulaşamadı. Vatandaşlar, yol kenarlarına kadar taşan kuyruk nedeniyle İBB'ye isyan etti.

İstanbul'da Altunizade metrobüs durağı, haftanın ilk gününde bir kez daha insan seline sahne oldu. İşe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, metrobüse ulaşmak için uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, kuyruk metrobüse binilen alandan üst geçit üstüne hatta yola kadar taştı. Saniyeler içinde varılan metrobüse, yaşanan yoğunluk nedeniyle adım atamaz hale gelen İstanbullular dakikalar sonra ulaşabildi.

Sosyal medya hesaplarından onlarca fotoğraf paylaşan vatandaşlar, sık sık karşılaşılan bu soruna bir türlü çözüm üretemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, seferleri daha sık hale getirmesi yönünde çağrıda bulundu.

İBB BİR TÜRLÜ ÇÖZÜM BULAMADI

Daha önce de Altunizade metrobüs durağında uzun kuyruklar oluşması tepkiyle karşılanmış, İBB çözüm olarak akbil turnikelerini üst geçitten öncesine taşımıştı. Ancak metrobüs durağında yine aynı manzaralar oluşuyor.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber