Son dakika... İstanbul'da haftanın ilk iş gününde toplu taşıma

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan koronavirüsle mücadele kapsamında toplu taşımada 'maske' takmanın zorunlu hale getirilmesinin ardından haftanın ilk iş gününde İstanbul'da vatandaşların kurala uyduğu görüldü.

Koronavirüse karşı yeni tedbirler kapsamında bulunan toplu taşımada maske takma zorunluluğuna vatandaşların uyduğu görüldü. İstanbul'da haftanın ilk iş gününde işlerine gitmek için toplu taşıma kullanan İstanbullular maskelerini takarak yolculuk etti.

DURAKLARIN GİRİŞLERİNDE MASKE DAĞITILDI

Maskesi bulunmayan vatandaşlara da metrobüs duraklarının girişlerinde güvenlik görevlileri tarafından maske verildi. Görevliler vatandaşlara maskesiz yolculuk edemeyeceğini de belirterek dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"