İstanbul'da fırtına! 2 Temmuz 2021 İstanbul rüzgar ve hava durumu!

İstanbul'da fırtına! 2 Temmuz günün ilk saatleriyle birlikte İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına vatandaşı korkuttu. Metoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul rüzgar durumunu daha önce sitesinden paylaşmıştı Peki 2 Temmuz İstanbul hava ve rüzgar durumu nasıl? Yarın yağış var mı?

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar ve fırtına sonrası vatandaşlar 2 Temmuz İstanbul hava ve rüzgar durumu araştırmasına başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından daha önce de duyurulan İstanbul ve Trakya'nın tamamında görülecek kuvvetli yağış ve rüzgar, yarın devam edecek mi?

İSTANBUL'DA FIRTINA!

İstanbul'da gün boyu süren kavurucu sıcaklık yerini şiddetli rüzgara ve fırtınaya bıraktı. Birçok ilçede kendisini hissetiren rüzgar, özellikle Trakya tarafında oldukça fazla hissediliyor.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'daki şiddetli rüzgarın gece saat 4'e kadar süreceğini ama riskli olmayacağını söyledi.

YARIN SAAT 16'YA DİKKAT! KEPENKLERİ KAPATIN!

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, twitter'da yaptığı paylaşımla uyarıda bulundu. Ökten paylaşımında; "Yarın (Cuma) saat 16:00'da Avrupa yakasında 2 saatliğine yani saat 18:00'e kadar dükkan kepenklerini kapatın, kuzeye bakan balkonlardan herşeyi kaldırın. İnşaat yanından geçmeyin ve inşaat yanına araba park etmeyin. Lütfen." ifadelerini kullandı.

Dünya Bankasından Türkiye açıklaması! İşte anlaşmanın detayları Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Dubai'de sağanak hayatı felç etti! İşte yaşananlar...
Sonraki Haber