İstanbul'da aranan 432 kişi yakalandı

İstanbul'da gerçekleştirilen uygulamada çeşitli suçlardan aranan 432 kişi yakalandı. Çok sayıda ekibin katıldığı Yeditepe Huzur asayiş uygulamasına polis helikopteri de havadan destek verdi. Uygulamada vatandaşlar koronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda da uyarıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın koordinesinde "Yeditepe Huzur 2020" uygulaması gerçekleştirildi. Asayiş, önleyici hizmetler, trafik, narkotik suçlarla mücadele, havalimanı, deniz limanı ve ilçe emniyet müdürlüklerinin yanı sıra özel harekat ekipleri de uygulamaya katıldı.

Karadan, denizden ve havada oluşturan noktalarda yapılan uygulamada, şüpheli araçlar durduruldu. Şüpheli kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri gerçekleştirildi

Bin 394 polisin katıldığı uygulamada, 154 bin 544 kişiye yapılan GBT sorgulaması sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 432 şüpheli ile 117 yoklama kaçağı yakalandı. Çok sayıda araç üzerinde yapılan uygulama sonucu 34 araç trafikten men edildi.

Denetimlerde, 937 iş yeri denetlendi, 5 iş yerine işlem yapıldı. 36 ruhsatsız tabanca ve tüfek ile 282 fişek ele geçirilen uygulamada, bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği tespit edilen 21 bin 200 TL , 125 USD ve 40 avroya el kondu.

Polis ekipleri arama yaptıkları araçların sürücüleri ile yolculara Koronavirüs kapsamında maske ve mesafe konusunda uyarılar yapıldı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin motorin fiyatları Yedi ilde DEAŞ'a yönelik BOZDOĞAN operasyonu Meteorolojiden Ankara için yağmur, fırtına ve toz taşınımı uyarısı!
Sonraki Haber