İstanbul-Trabzon uçağında eğlenceli anlar: Uçağın kaptan pilotu kabin ekibini böyle tanıttı

İstanbul-Trabzon seferini yapan uçağın kaptan pilotu Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkmadan önce yaptığı anonsla eğlenceli anların yaşanmasını sağladı. Trabzonlu olan pilot, iniş öncesinde ise yaylaların güzelliğine dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkarak Trabzon'a giden Pegasus Havayolları'na ait uçakta uçuş öncesinde eğlenceli anlar yaşandı. Uçağın kaptanının uçuş öncesi yaptığı anons yolcuları güldürdü. Kendisi de Trabzonlu olan uçağın kaptanı, kabin ekibini tanıtırken, onların da Karadenizli olduğunun altını çizdi.

Uçak Trabzon semalarında alçalırken yeninen anons yapan pilot, denizin kıyısından alçalmaya başladıklarını belirterek üzerinde duman tüten yaylalara dikkat çekti. Öte yandan kaptan pilot yakın zamanda dinlenmek için memleketine geleceğini anlattı.

Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada! Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı!