İSKİ’den 4 ilçe için su kesintisi uyarısı! Dikkat saatlerce sürecek

On milyonlarca vatandaşın yaşadığı Istanbul’da etkili olan su kesintisi vatandaşlara zor anlar yaşattığı. Konuya ilişkin bilgilendirmenin yapıldığı İSKİ, bazı ilçelerde kesintinin saatleri bulabileceğini açıkladı. Peki, İstanbul’da sular ne zaman gelecek? Sular ne zaman akacak? Hangi ilçelerde sular kesik? Başakşehir, Kartal, Sancaktepe, Sultanbeyli sular ne zaman gelecek? (21 EKİM 2022 CUMA)

İstanbul’da 20 Ekim Perşembe günü bazı ilçelerde başlayan su kesintisi saatlerdir devam ediyor. Bu kapsamda çok sayıda vatandaş ise mağdur olmuş durumda. Saatlerdir su kullanamayan ve durumdan muzdarip olan su aboneleri ise detaylı bilgi almak için müşteri hizmetleri tarafından karşılık bulamayınca arama motorlarının yolunu tuttu. Peki, İstanbul’da sular ne zaman gelecek? Sular ne zaman akacak? Hangi ilçelerde sular kesik? Başakşehir, Kartal, Sancaktepe, Sultanbeyli sular ne zaman gelecek? (21 EKİM 2022 CUMA) işte detaylar…

İSTANBUL’DA SULAR NE ZAMAN GELECEK? SULAR NE ZAMAN AKACAK? HANGİ İLÇELERDE SULAR KESİK? BAŞAKŞEHİR, KARTAL, SANCAKTEPE, SULTANBEYLİ SULAR NE ZAMAN GELECEK? (21 EKİM 2022 CUMA)

İstanbul’u Başakşehir, Kartal, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerini etkileyen İSKİ su kesintisinin uzun süre devam edeceği bildirildi. 

BAŞAKŞEHİR

Güvercintepe  ve Altınşehir Mahallelerinde etkili olan kesintinin 21 Ekim cuma günü saat 03:00’a kadar giderilmesi ve suyun verilmesi öngörülüyor.

KARTAL

Uğur Mumcu Mahallesinde etkili olan İçme Suyu Hatlarında Meydana Gelen Arıza Sebebiyle 150 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası yaşandığı ve suyun en erken 06:00’da verilmesi planlanıyor.

SANCAKTEPE

Merve, Osmangazi, Abdurrahmangazi ve Eyüp Sultan Mahallelerini etkileyen arızanın ise saat 05:00’e kadar giderilmesi bekleniyor. 

SULTANBEYLİ

Son olarak Mehmet Akif  ve Abdurrahmangazi Mahallelerinide yaşanan içme suyu hattındaki arızanın da 03:00 sularında giderilmesi planlanıyor.

Görür'den o ilçeye kritik uyarı: Etrafınız deprem kaynağıyla dolu! Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı... İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı...
Sonraki Haber