Sosyete pazarları nerede kuruluyor? Semt semt İstanbul pazar yerleri! Ünlü markaları daha ucuza alın!

İstanbul'da hesaplı alışveriş denildiğinde en çok ilgi gören yerler arasında semt pazarları yer alıyor. Haftanın belirli günlerinde kurulan semt pazarlarında yiyeceklerin yanı sıra giyimden teknolojiye pek çok ürünü uygun fiyata bulmak mümkün. İstanbul'da semt pazarlarının hangi günlerde nerede kurulduğu koronavirüs sınırlamalarının kaldırılmasının ardından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, İstanbul semt semt pazar yerleri! Ayrıntılar haberimizde...

Sebze ve meyve alışverişini daha uygun fiyata yapmak isteyen vatandaşların öncelikli adresi, her hafta farklı bölgelerde, farklı günlerde kurulan semt pazarları. Semt pazarlarında sebze ve meyvenin yanı sıra giyimden teknolojiye pek çok ürünü daha uygun fiyata bulabilmeniz mümkün. İşte, İstanbul semt semt pazar yerleri ve günleri! Detaylar haberimizde...

T.C. Ticaret Bakanlığı Hal Kayıt Sistemi üzerinden semt semt pazar yeri sorgulaması yapmak için buraya tıklayınız.

İSTANBUL EN İYİ SEMT VE SOSYETE PAZARLARI

1. TARİHİ SALI PAZARI

Tarihi Salı Pazarı olarak da bilinen Kadıköy semt pazarı, taze meyve ve sebzeden ev tekstili, kumaş ve kıyafete kadar her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yer konumunda. Her hafta Salı günü kuruluyor. Anadolu yakasının en popüler semt pazarı.

2. YEŞİLKÖY ÇARŞAMBA SOSYETE PAZARI

İstanbul’da sosyete pazarlarının en ünlüsü olan Yeşilköy sosyete pazarı, Yeşilköy ile Florya arasında bulunan Çiroz mevkiinde her hafta Çarşamba günleri kuruluyor.

Burada ünlü markaları uygun fiyata bulabiliyorsunuz. Ayrıca ev tekstili ve kozmetik ürünleri de satılıyor.

3. ORTAKÖY PERŞEMBE SOSYETE PAZARI

Eskiden Ulus pazarı olarak bilinen Ortaköy sosyete pazarı, İstanbul’un popüler sosyete pazarları arasında öne çıkanlardan. Her hafta Perşembe günü kuruluyor. Burada markaları uygun fiyata bulabiliyorsunuz. Ayrıca ev tekstili ve kozmetik ürünleri de satılmakta. Beşiktaş Belediye tarafından Akmerkez, Zincirlikuyu ve Kuruçeşme’den gidiş dönüş ücretsiz servis yapılıyor.

4. BEŞİKTAŞ CUMARTESİ PAZARI

Beşiktaş Nüzhetiye caddesi üzerinden kurulan ve oldukça geniş bir alana yayılan Beşiktaş semt pazarı, bölgenin en popülerlerinden. Her hafta Cumartesi günü kuruluyor.

Burada taze meyve ve sebzeden ev tekstili, kumaş ve kıyafete kadar her türlü ihtiyacınızı çok uygun fiyatlarla karşılamanız mümkün. Beşiktaş Belediye tarafından çevre semtlerden ücretsiz servis hizmeti bulunuyor.

5. BAKIRKÖY CUMARTESİ PAZARI

Bakırköy metro durağının yakınlarında her hafta Cumartesi günü kurulan Bakırköy semt pazarı da, yine İstanbul’un popülerlerinden. Aynı zamanda sosyete pazarı olarak da hizmet veriyor. Burada markaları uygun fiyata bulabiliyorsunuz. Ayrıca ev tekstili ve kozmetik ürünleri de satılıyor.

6. FERİKÖY CUMARTESİ ORGANİK PAZARI

Buğday Derneği ve Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla hizmet veren Feriköy Organik pazarı, Şişli’de her hafta Cumartesi günleri kuruluyor.

Burada sertifikalı ve kontrollü olarak organik meyve ve sebzeden kurutulmuş ürünler, bal, reçel ve hatta kozmetik ürünlere kadar çok geniş bir yelpazede ürün bulabiliyorsunuz.

Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi! Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem!
Sonraki Haber