İstanbul kara teslim, İmamoğlu balık keyfinde! 'O fotoğraf 16 milyona ihanettir. İstifa gerektirir!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ile Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel megakentteki tarihi kar yağışının ardından son durumu İBB önünden canlı aktardı. Özkan, Bozkurt ve Yüksel, İBB'nin tuzlama çalışmalarını, İstanbullu kar çilesi çekerken Ekrem İmamoğlu'nun balık keyfi yaptığı iddiasını, yoğun kar yağışı sebebiyle trafiğin durmasının ardından binlerce İstanbullunun yardım çağrısını ve İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Teşkilat Başkan Yardımcısı Emir Abbas Gürbüz'ün Ceyhun Bozkurt'a açtığı suç duyurusunu masaya yatırdı.

"İSTANBUL'UN BU ŞEKİLDE OLMASININ SEBEPLERİNDEN BİRİ TUZLAMA İÇİN YETERSİZ ELEMAN OLUŞU. YOLLARA DÖKÜLEN TUZLAR DA BUZLAŞMIŞ TUZ"

Mevlüt Yüksel, "Dün gece İstanbul 1987'den beri ilk kez büyük bir felaket yaşadı. İstanbul'un bu şekilde olmasının sebeplerinden biri tuzlama için yetersiz eleman oluşu. 2019'daki tuzlar şimdi kullanılıyor. Tuzlar iyi korunmadığı için buz haline gelmiş. Yollara dökülen tuz buzlaşmış tuz. İBB 10 Ocak 2022'de tuz ihalesi için yapılan ihale tekliflerini yeterli bulmayarak kabul etmemiş." dedi.

"RESTORAN OLAYI BÜYÜK SKANDALDIR, İSTİFA BİLE GETİRİR"

Ceyhun Bozkurt, "Allah bu kenti bir depremden korusun. Neler olur kestiremiyorum. Bundan ders alınıp olası İstanbul depremi için tedbirler alınmalı. Araba içinde kalanlar canlarıyla uğraşırken birileri siyaset yaptı. Restoran olayı büyük skandaldır, istifa bile getirir.

"KURUMLAR ARASI MÜCADELE DEĞİL, SIKINTILI DÖNEMLERDE KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ OLUR"

İBB ve Karayolları'nın sorumluluk alanları var. Bu durum günlerdir belliyken gişelerde bekleyenlerin canı can da Bolu'da yolda kalanların canı patlıcan mı? Bazı fırsatçılar, Arnavutköy tarafında otele giden vatandaşlara geceliği 100 euro fiyat vermiş. Bu oteller teşhir edilmeli. Türkiye'de ciddi bir sorun var. Kurumlar arası mücadele değil, sıkıntılı dönemlerde kurumlar arası iş birliği olur. Bu koordine sorunu neden oldu? Uyarılara rağmen günlerdir neden tedbir alınmadı? Bunların sorumlusu hangi kurum? Böyle bir sıkıntı olacağı ortadayken, İmamoğlu birçok bilgiye vakıfken balıkçıya giderek 16 milyona ihanet etmiştir. Bu fotoğraf bir skandaldır, istifa getirir. Lider olarak makamından 'biz buradayız' deseydin arabada mahsur kalanlar biraz daha rahat olabilirdi. İstanbul'u yönetemiyor, Türkiye'yi nasıl yönetecek?" sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?