'Yüzde 67'lik oran gerekiyor'

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınından ülkemizde en çok etkilenen şehir İstanbul oldu. 16 milyon nüfusuyla, kilometrekareye 2 bin 841 kişinin düştüğü İstanbul’da sosyal mesafenin nasıl sağlanacağı ise merak konusu oldu. Uzmanlar, kentte salgın riskinin ortadan kalkması için nüfusun yüzde 67'sin bağışıklık kazanmasına vurgu yapıyor. Duruma ilişkin açıklama yapan Prof. Dr. Önder Ergönül de şu an İstanbul’da bağışıklık oranının yüzde 15 olduğunu belirtti.

Çin'in Wuhan kentinden dünyaya yayılan koronavirüs (Kovid-19) salgını gölgesinde ülkeler aldıkları önlemlerin yavaş yavaş gevşetiyor. Dünyada 6.2 milyon kişiye bulaşan Kovid-19 enfeksiyonu 374 bini aşkın insanın hayatına mal oldu. Türkiye de salgından etkilenen ülkeler arasında. Kovid-19 vaka sayısının en yüksek olduğu kenti ise 16 milyonu aşan en büyük kenti İstanbul.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim? Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı!