İstanbul Havalimanı'na giden Seymen boş yere hüzünlendi

İstanbul Havalimanı'na giden gazeteci Cem Seymen, pandemi süresince kullanıma kapatılan bölgede yalnızlık çekti. Havalimanının boş kalması nedeniyle hüzünlü olduğunu söyleyen ve o anların fotoğrafını paylaşan Seymen'e yanıt bir dönem Türk Hava Yolları'nın Avrupa bürolarında müdürlük yapan Cem Sahir İslam'dan geldi.

Yeni İstanbul Havalimanı'na giden gazeteci Cem Seymen, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Beklediği alanın bomboş olduğunu söyleyen Seymen, 4 fotoğraf paylaşarak "Fotoğrafı az önce çektim. Hüzünlü bir yalnızlık. Oysa milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayacaktı. Olmadı. Çok yazık." dedi.

'ORAYA NASIL GEÇTİNİZ?'

Ancak Seymen'in beklediği alanın pandemi süresince kullanıma kapatılan bölgede yer aldığı ortaya çıktı.

Seymen'in paylaşımını retweet eden Cem Sahir İslam, "Cem Seymen Bey, sanırım pandemi nedeniyle azalan seferler dolayısıyla şu anda kullanıma kapalı bölgede kalmışsınız. Oysa uyarı tabelaları da var, neden ve nasıl geçtiniz oraya, şaşırdım." ifadesini kullandı.

Seymen'den konum atmasını rica eden İslam, "(UM- Unaccompined Minor (Refakatsiz Çocuk) Timimiz ilgilensin sizinle." diyerek esprili bir göndermede bulundu.

Yaşlı kadın hayata tutunamadı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun biten transferleri Üsküdar'da öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var
Sonraki Haber